TDM Dealers

TDM Digital Signage levert niet rechtstreeks aan gebruikers de verkoop zal altijd via een gecertificeerde dealer verlopen. Zo bent u er als eindgebruiker van overtuigd dat er altijd een vakkundig bedrijf aan de zijlijn klaar staat indien dat noodzakelijk is. Natuurlijk kunt u voor support ook rechtstreeks contact opnemen met TDM Signage.

   TDM Dealer worden?

   Levert u zelf digital signage software aan eindgebruikers en wilt u TDM dealer worden vul dan het onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Als TDM dealer kunt u in een dealerportaal zelf eindgebruikers aanmaken en bent u in staat om zelf demo licenties toe te kennen.

   Uw naam (verplicht)

   Uw bedrijfsnaam (verplicht)

   E-mail adres (verplicht)

   Uw telefoonnummer (verplicht)

   Uw Land (verplicht)

   Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Kunnen wij u overtuigen?

   Bij TDM Signage begrijpen wij als geen ander dat het ingewikkeld is om een softwarepakket uit te zoeken. Daarom kunt u bij TDM een 30 dagen proeflicentie ontvangen zodat u in alle rust onze software kunt leren kennen. Na een demo aanvraag ontvangt u van ons inloggegevens een duidelijke handleiding zodat er niets meer in de weg staat om een goed werkende digital signage oplossing in te richten. Heeft desondanks toch nog hulp nodig bij het inrichten of heeft u vragen? Dan staat het supportteam van TDM Signage klaar om u te helpen.

   Vraag een demo aan!