TDM Designer

De TDM Designer is een volledig HTML5 web-based designer waarmee u zonder enige vorm van ervaring op een eenvoudige manier een presentatie maakt voor op één of meerdere schermen.

Met een groot scala aan media zoals afbeeldingen, video en/of audio en standaard templates kunt u als gebruiker binnen een handomdraai een prachtige presentatie publiceren op uw eigen “TV kanaal”. De TDM Desinger bevat een reeks aan standaard koppelmethoden. Zo kunt u dynamische informatie op uw schermen tonen van bijvoorbeeld externe websites (RSS), Social media zoals Facebook, Instagram, Twitter etcetera of kunt u zelfs informatie tonen die uit uw eigen database komt. Denk daarbij aan sales informatie, rooster informatie, telefooncentrale, en nog veel meer.

TDM Windows player

De TDM Windows player is een krachtige player die geïnstalleerd wordt op een windows computer. De TDM Windows player slaat alle bestanden lokaal op de pc op zodat data zoals afbeeldingen en video’s niet iedere keer hoeven te worden gedownload.

De Windows versie is uitermate geschikt voor bedrijfskritische communicatie waarbij het belangrijk is dat de informatie altijd beschikbaar is. Iedere versie van TDM is in staat om uw scherm(en) op afstand aan en uit te schakelen.

De Windows versie functioneert op iedere computer waarop minimaal Windows 7 geïnstalleerd is.

TDM HTML5 Player

De TDM HTML5 player is een lichtgewicht player die geconfigureerd kan worden op iedere apparaat die HTML5 ondersteund.

Zo kunt u TDM rechtstreeks gebruiken op televisietoestellen zonder daar een computer voor nodig te hebben.

De presentatie wordt niet op het apparaat opgeslagen waardoor er altijd een werkende internet verbinding vereist is voor het afspelen van een presentatie.

De HTML5 versie is uitermate geschikt voor omgevingen waar altijd een internet verbinding beschikbaar is.

TDM Android app

De TDM Android app is geschikt voor alle android toestellen met versie 4.2 of hoger. De app is speciaal ontwikkeld voor Android Televisies en Tablets. Met de TDM Android app bent u in staat om digital signage te gebruiken op kleine maar ook grote schermen. Het grote voordeel van de TDM Android app ten opzichte van de HTML5 player is dat de presentaties lokaal op het apparaat worden opgeslagen en het dus ook blijft doen als er geen internetverbinding beschikbaar is. Met de TDM Android versie is het mogelijk om digital signage te tonen op televisie schermen zonder dat daar een PC of android player voor nodig is.

De Android versie is uitermate geschikt voor iedere omgeving.

TDM Meeting Room solutions

Met het TDM Meeting Room Solutions element bent u in staat om TDM Signage te koppelen met uw Office 365 kalender, Google kalender of uw Microsoft Exchange server.

U kunt dan bijvoorbeeld bij vergaderruimten een Android tablet monteren en daarop de planning van de ruimte laten zien. Het is ook mogelijk om de ruimte bij te boeken of de vergadering vroegtijdig te stoppen zodat de ruimte opnieuw geboekt kan worden. Daarnaast is het mogelijk om die informatie te combineren met uw eigen content. Op een centraal geplaatst scherm kan ook een overzicht getoond worden van meerdere ruimtes. Voor het gebruik van dit element hoeft u geen extra licenties aan te schaffen het zit standaard bij uw TDM Player licentie.

TDM Statistics

Informatie verzamelen van uw kijkers kan op een vrij eenvoudige manier. Met TDM Statistics bent u in staat om met een webcam statistieken te verzamelen zoals Geslacht, Leeftijd en Emotie.

U bent in staat om te zien of een gebruiker blij, boos, of juist verdrietig wordt van uw boodschap. In een duidelijk dashboard kunt u per scherm, playlist of zelfs op pagina niveau zien hoe uw boodschap door uw kijker wordt ervaren.

Op die manier kunt u uw boodschappen eenvoudig afstemmen op uw publiek zodat de juiste content getoond wordt op het moment dat het nodig is. TDM Statistics werkt alleen in combinatie met de TDM Windows player.

Andere beschikbare apps:

IP Control

Met TDM IP Control bent u in staat om IP commando’s te sturen naar schermen die daarvoor geschikt zijn. U kunt Inputs, volume en andere functies vanuit de TDM Designer plannen en sturen. Ook is IP control geschikt om schermen aan en uit te schakelen.

TDM Local webserver

Met de TDM Local Webserver host u uw gegevens binnen uw eigen netwerk. Uw media en data zal niet in de cloud worden geplaatst

RS232 control

Met RS232 control kunt u uw schermen op afstand aan en uit schakelen vanuit de TDM Designer. Ook kunt u schema’s maken en op geplande tijden schema’s laten uitvoeren.

Monitoring

Met TDM Monitoring kunt u een melding ontvangen op het moment dat een scherm of een player niet (meer) functioneert. U krijgt een geautomatiseerde mail en er kan rekening worden gehouden met schema’s